follow Catalog firme » Electronice » Echipamente telecomunicatii » Antene satelit » Judetul CLUJ
  home     Antene satelit   Judetul CLUJ

Antene satelit Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru antene satelit completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
antena satelit (Cluj Napoca, CLUJ)
Societatea traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor din tara noastra o mare varietate de antene, cabluri si mufe rf. de-a lungul a peste 9 ani de activitate ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra.putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti oferim en-gros si en-detail o varietate mare..
0264 *** ***Click aici!
antena satelit (Cluj Napoca, CLUJ)
Magazin specializat de componente si instalatii antena satelit. Montare antena satelit focus tv. freesat, orange tv, digi tv, service receptoare, receptoare high definition. Receptoare pvr cu inregistrare. Incercati produsele noastre si puteti urmari, la un pret rezonabil toate canalele tv preferate. Va asteptam!..
0264 *** ***Click aici!
antene satelit (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc brotech srl este o firma cu capital integral romanesc si activeaza in domeniul comunicatiilor. infiintata in anul 2007, sc brotech srl executa proiectare - executare cablaje telecomunicatii (telefonie, internet, televiziune), cablaje electrice, instalari antene satelit...
0748 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie